Praktijk Oogstmaan - holistische praktijk

Caroline Patricia Rausch
Jongensschoolstraat 1
3321 Outgaarden
Rekeningnr: BE67 0018 3949 7387
BTW nr: BE 0836.054.678
GSM: 0489/78.93.92
info@praktijkoogstmaan.be

intuïtieve Gesprekken

  • Eén individuele sessie duurt 1u15min en kost €60.
  • Betalen gebeurt via de Bancontact-app, de Payconiq by Bancontact-app of cash.
 
Je ziet het even niet meer zitten, alles is je momenteel teveel, je gaat door een lastige periode heen. Je wil echter niet bij de pakken blijven zitten en moedig je eigen verantwoordelijkheid nemen om vooruit te komen en te groeien. Alleen, hoe pak je dat aan?
 
Ik luister graag naar je verhaal en ondersteun jou in het vinden van je eigen pad. Alle wijsheid, alle antwoorden liggen in jezelf besloten. Soms raken die inherente kracht en wijsheid echter ondergesneeuwd door stressvolle / ingrijpende gebeurtenissen en zie je het bos even niet meer door de bomen.
 
 
Vanuit onze intuïtieve gesprekken maak je op een dieper niveau contact met jezelf en met je ziel / bezieling. Wie ben jij? Waar ligt jouw bezieling? Wat zijn de diepe waarden en normen die voor jou belangrijk zijn? Welke dingen wil jij graag manifesteren in dit leven? Met welke specifieke levenstaak / missie ben jij hier op Aarde geïncarneerd? Welke unieke vonk wil jouw ziel meegeven aan en delen met de wereld?
 
Binnen mijn praktijk werk ik laagdrempelig en vanuit een sterke verbinding met de Aarde. Vooral dit laatste is niet onbelangrijk! Ik werk vanuit een holistische en spirituele bezieling, maar vooral: ik neem helemaal deel aan de wereld en ik sta met beide voetjes op de Aarde. Dat is ook wat ik graag wens door te geven: om jou via intuïtieve gesprekken geleidelijk aan uit je hoofd en uit het gebabbel te halen zodat je werkelijk contact kan maken met jouw fysieke lichaam en met jouw adem. Om je helemaal in het "nu" te brengen, je gedachten tot stilstand te brengen en een stem te geven aan de gevoelens die via jouw lichaam spreken. Dat kan alleen maar binnen een ruimte van stilte. Vanuit de verbinding met je lichaam en je adem maak je contact met Moeder Aarde. Pas als die connectie er is, kan je naar Vader Hemel reiken. Een volgende stap is om Aarde en Hemel in jezelf te verenigen binnenin je hart en zo expressie te geven aan jouw ziel en zielsverlangens. Maar alles vertrekt dus vanuit aarding, gronding, contact met lichaam en adem, en vanuit het besef dat alles energie is.
 
Voel je welkom om (terug) contact te leren maken met jezelf en met de Aarde, via bezielende gesprekken van waaruit vanzelfsprekend weer andere poorten betreden kunnen/zullen worden, geheel volgens jouw unieke te bewandelen pad en volgens jouw eigen interesses (Reiki, Ilahinoor, kristallen, yoga, klank en adem, meditatie, relaxatie, rite of the womb).