Praktijk Oogstmaan

Jongensschoolstraat 1
3321 Outgaarden
Rekeningnr: BE67 0018 3949 7387
BTW nr: BE 0836.054.678
GSM: 0489/78.93.92
info@praktijkoogstmaan.be

GDPR

Praktijk Oogstmaan verbindt zich ertoe zich te houden aan de nieuwe GDPR regelgeving en alle verworven persoonsgegevens hieraan te onderwerpen.
 
* De verantwoordelijke die de persoonsgegevens verwerkt is Caroline Rausch. Je kan mij bereiken via info@praktijkoogstmaan.be of via 0489/78.93.92.
* Doel van de verzamelde persoonsgegevens is deze personen op de hoogte te houden van alle activiteiten van Praktijk Oogstmaan. Ook worden de gegevens gebruikt in functie van de activiteiten in kwestie (mbt bijvoorbeeld annuleringen van lessen, gewijzigde planning van lessen, start van en praktische info omtrent de lessen, consult vastleggen/afzeggen/verplaatsen, ...).
* De persoonsgegevens worden onder geen enkel beding aan enige andere commerciële of nationale of internationale organisatie of land doorgegeven.
* Indien u niet wenst dat we uw gegevens bijhouden, vragen we u om zich bij de eerstvolgende email van Praktijk Oogstmaan uit te schrijven. U kan zich op ieder moment uitschrijven door een mail sturen naar info@praktijkoogstmaan.be.
* De persoonsgegevens worden bijgehouden totdat de persoon in kwestie aangeeft dat hij/zij wenst dat zijn/haar gegevens uit het bestand verwijderd worden.