Praktijk Oogstmaan

Jongensschoolstraat 1
3321 Outgaarden
Rekeningnr: BE67 0018 3949 7387
BTW nr: BE 0836.054.678
GSM: 0489/78.93.92
info@praktijkoogstmaan.be

Wasbare inlegkruisjes en wasbaar maandverband – letterlijk en figuurlijk een verademing!

13/09/2017 20:30

Ineens had ik het helemaal gehad met die synthetische inlegkruisjes en maandverbanden. Die staan voor mij – en voor vele andere vrouwen – synoniem voor broeierig, chemisch, giftig, en een ideale voedingsbodem voor bacteriën, infecties en slechte geuren. Hoe kan het ook anders, door de aanwezigheid van al die chemische stoffen zoals bijvoorbeeld cellulosepulp, absorptiekorrels of absorptiegel, synthetisch parfum, resten van bleekmiddel en dioxine, etc… Op de duur weet je niet eens meer hoe je eigen vagina van nature ruikt door al die overbodige synthetische troep die je vagina(flora) volledig in de war brengt.

Wasbare inlegkruisjes en wasbaar maandverband waren voor mij dé oplossing. Ze gaan jàren mee (als je er goed zorg voor draagt) en zijn dus op lange termijn goedkoper en milieuvriendelijker. En ze zijn beter voor je gezondheid en comfortabeler in gebruik, want ze zijn zacht op de huid en laten je vagina ademen waardoor je een droog en fris gevoel behoudt. En géén vreemde, synthetische geuren! Maak kennis met een stuk onontdekte pure vrouwelijkheid en een vagina die zich goed in haar vel voelt – en jij dus ook!

De wasbare inlegkruisjes en het wasbare maandverband gaan gewoon mee in de was en daarna laat ik ze drogen op het droogrek (opgelet: niet strijken!). Enkel als er bloedvlekken zijn, moet je de inlegkruisjes en maandverbandjes vooraf even laten weken in koud water, zo krijg je de bloedvlekken er naderhand makkelijk uit tijdens het normale wasje op 40 of 60 graden.

 

 

 

 

   

Met dank aan www.cutecotton.nl voor hun inspirerende vrouwvriendelijke producten!