Praktijk Oogstmaan

Jongensschoolstraat 1
3321 Outgaarden
Rekeningnr: BE67 0018 3949 7387
BTW nr: BE 0836.054.678
GSM: 0489/78.93.92
info@praktijkoogstmaan.be

Volle Oogstmaan van 5-10-2017 om 20u41: jij bent een wezen van licht en jij beslist nu om het pad van jouw unieke zelf te bewandelen!

05/10/2017 13:59

De kernwoorden van deze bijzondere Volle Oogstmaan zijn voor mij kracht, manifestatie, vormgeving, eenheid, vrijheid, de vereniging van man-vrouw energieën in jezelf, jouw rationeel denken ten dienste stellen van jouw intuïtie die de meester is, balans in jouw linkerhersenhelft en rechterhersenhelft, en de doorstoot naar een dieper spiritueel niveau via het transformeren en transmuteren van nog resterende onzuivere en belastende energieën.

Jij bent goed zoals je bent. Jij hebt geen nood aan goedkeuring of erkenning van buitenaf. Jij bent voor jouw unieke bestaansrecht niet afhankelijk van de buitenwereld, want indien jij dat wél zo voelt, dan krijg je in feite erkenning of bevestiging op de maskers waaronder jouw ware zelf verborgen zit, en die maskers creëer jij op basis van hoe anderen willen dat jij je gedraagt.

Jij bewandelt je eigen pad van innerlijke waarheid. Wie ben jij en wat kan jij nog worden? Luister naar de roep van je diepste zielsverlangen en realiseer jouw potentieel. Je bent in dit leven om op unieke wijze uiting te geven aan jezelf. Om het voor jou hoogst mogelijke transformatiedoel te bereiken in dit leven.

Jij laat los wat jou niet meer dient, wat energie aan jou onttrekt, wat jou belast, wat je moe maakt en jouw zuivere licht bezoedelt. Je hebt maar 1 lichaam, 1 ademhaling. Je bent een ziel die al vele levens beleefd heeft. Wat wil jij in dit huidige leven bereiken? Laat jij je beperken of kom jij eindelijk op voor jezelf en voor wie je echt bent? Een gezonde kwaadheid kan in dat opzicht essentieel zijn: “Nu is het genoeg geweest!”. Grenzen stellen en eindelijk opkomen voor jezelf en voor de manier waarop jij je op unieke wijze kan en wil uiten.

Deze Volle Oogstmaan nodigt je uit om met jouw wezenskern in contact te treden. Om vanuit jouw krachtige kern contact te maken met jouw essentie en potentieel. Om nu eindelijk vorm te geven aan jouw diepste zielsgevoelens en zielsverlangens.

Stel tijdens deze volle maan een krachtige intentie voorop voor jezelf. Wat beperkt jou nog om jouw grootste potentieel te verwezenlijken? Wat dien jij nog los te laten om door te stoten naar wie jij écht bent? Met deze volle maan neem jij de beslissing om de reis naar huis te gaan, de weg naar binnen te gaan en jezelf te herenigen met jouw ziel.

Eerst de eenheid en onvoorwaardelijke liefde opzoeken met en bij jezelf om je dan op unieke wijze te verbinden met de wereld. Om dan met jouw licht het pad van jouw medezoekende ziel te verlichten. Want wij gaan het pad van eenwording niet alleen voor onszelf maar voor de hele wereld en al haar bewoners.

Met deze volle maan ruim je plaats voor een nieuw begin vol van zuivere energie en licht – eerst voor en vanuit jezelf en vandaaruit voor de wereld.

Een fijne Volle Oogstmaan toegewenst!