Praktijk Oogstmaan

Jongensschoolstraat 1
3321 Outgaarden
Rekeningnr: BE67 0018 3949 7387
BTW nr: BE 0836.054.678
GSM: 0489/78.93.92
info@praktijkoogstmaan.be

Samenwerking medische en holistische wereld: afdeling Fysische Geneeskunde en Revalidatie van het RZ Tienen neemt gratis yogalessen voor mensen met en na kanker (Rekanto project, Stichting tegen Kanker) op in hun revalidatieprogramma voor kankerpatiënten.

13/11/2017 09:50
Een gloednieuw revalidatieprogramma voor kankerpatiënten binnen het RZ Tienen is sinds november van start gegaan. Dit omvat de fysieke revalidatie op dinsdagen en donderdagen in Campus Sint-Jan enerzijds (op de afdeling Fysische Geneeskunde en Revalidatie), en anderzijds mentaal-emotionele revalidatie/relaxatie op maandagen.
 
Voor dit laatste – holistische – aspect zal het RZ Tienen, als onderdeel van hun revalidatieprogramma, hun patiënten doorverwijzen naar een plek buiten het ziekenhuis, namelijk de gratis Rekanto yogalessen van de Stichting tegen Kanker hier in Centrum Levenspad te Bost.
 
 
Deze samenwerking is het resultaat van gesprekken tussen mezelf en de hoofdkinesiste en haar collega kinesisten van het ziekenhuis - wij zijn blij dat de medische en holistische wereld op zo een mooie manier complementair kan samenwerken en dit steeds ten bate van de patiënten!
 
De Rekanto yogalessen in Bost (Tienen) gaan telkens door op maandagen van 10u45 tot 12u. Lesgeefster Stichting tegen Kanker: Caroline Rausch. Wens je graag in te schrijven voor deze yogalessen? Schrijf dan graag vooraf in via de Stichting tegen Kanker via 078/151550, dit kan elke voormiddag. Deze lessen zijn gratis en kan je volgen tijdens de periode dat je kanker hebt en in behandeling bent én tot 1 jaar na het stopzetten van de behandelingen.