Praktijk Oogstmaan

Jongensschoolstraat 1
3321 Outgaarden
Rekeningnr: BE67 0018 3949 7387
BTW nr: BE 0836.054.678
GSM: 0489/78.93.92
info@praktijkoogstmaan.be

Lena, onze prachtige dochter en brengster van transformerende energieën!

19/04/2017 22:39

Ons dochtertje Lena is ondertussen al ruim 3 maanden oud. Een blije baby die altijd veel lacht en kirt, goed drinkt en goed slaapt. Wenen doet ze natuurlijk ook, maar we weten altijd precies waarom en dus brengen die huilmomentjes ons niet van ons stuk. Haar traantjes worden omarmd met veel liefde, zorg, zachtheid en glimlachjes.

Misschien is het allemaal wat eenvoudiger omdat zij ons tweede kind is, je weet waaraan je je kan verwachten. Maar er is ook een andere reden, eerder energetisch en spiritueel van aard, waarom wij zo ontspannen en gebalanceerd dit ouderschap beleven. De energie bewoog al voor en tijdens mijn zwangerschap, maar het is vooral sinds de geboorte van Lena, dat we - individueel en als gezin - elke dag meer in staat zijn om de yinne spiraalbeweging naar binnen te maken, yin en yang in evenwicht te brengen en algemeen meer in balans te zijn - fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Lang voor ik zwanger was, wist ik al dat we naast onze zoon ook nog een dochter gingen mogen verwelkomen en had ik ook haar naam al doorgekregen: Lena, wat enerzijds verwijst naar de vereniging van zon en maan (van het Griekse "Helena"), en anderzijds naar het Vrouwelijke Principe en de "Magdalena" energie. Ik wist - op intuïtief niveau, en later ook vanuit de betekenis van haar naam - op voorhand welke mooie en verbindende energieën zij in ons gezin zou brengen. Tevens voelde ik intuïtief dat zij ons ook het "Vuur van de Geest" zou brengen, om ons te leiden naar inspiratie, begeestering en uiteindelijk het doorgeven van de Geest.

Prachtig!

Als je je hart openstelt voor je eigen innerlijke ontwikkeling, krijg je hulp op je pad, hulp van "hierboven". Krachtige, transformerende energieën die je helpen groeien in dit leven. Zo gaat het voor mij al vele jaren, telkens ontvang ik op het juiste moment de juiste begeleidende energieën. In dit geval is er een zieltje, ons Lena, geïncarneerd om ons te helpen met bepaalde groeiprocessen.

De energie die onze dochter uitstraalt, laat ons toe om meer en meer naar momenten van stil voelen en ervaren te gaan (de yinne spiraalbeweging naar binnen) - deze gevoelsruimte of dimensie verbindt ons met de aarde, onze eigen wortels, onze ziel, onze essentie, onze bron van oorspronkelijkheid en creativiteit, en onze hara-kracht.

Door die ruimte van stilte te betreden, kom je tot steeds diepere niveaus van innerlijk weten of gnosis. En vandaaruit kan je werkelijk dingen vanuit be-ziel-ing in manifestatie brengen, kan je in de materie uitdrukking geven aan je ziele-essentie, aan de reden waarom je hier op aarde bent (de yange spiraalbeweging naar buiten). Dàt is werkelijke spiritualiteit.